Judith Nicolaas, stiefmoeder van Liselot

Judith Nicolaas, stiefmoeder van Liselot (11 jaar) en moeder van Benjamin (4 jaar): “Ik krijg iedere dag een kind mee naar huis die de volgende dag steeds langer op school wil zijn, omdat het zo leuk is.”

De beslissing om voor De School te kiezen was een redelijk makkelijke. Toen ik voor het eerst las over De School waren wij meteen enthousiast, aangezien onze oudste een overstap moest maken vanuit Noorwegen naar Nederland. Doordat deze manier van opleiden zoveel 1 op 1 aandacht geeft aan de leerlingen, was dit voor haar de beste keuze. Nu mijn jongere zoon van 4 naar school moest, heb ik geen seconde getwijfeld om hem ook naar deze school te doen. Doordat de juffen 1 op 1 aandacht geven aan de leerlingen en dat met veel aandacht doen is het een fijne school voor gevoelige en sensitieve kinderen. Bij knelpunten wordt er extra aandacht gegeven en tegelijkertijd ook veel in de groep samengewerkt. Veel aandacht wordt ook aan de ouders van het kind gegeven, zodat je je ook echt betrokken voelt bij wat je kind dagelijks doet! Wat nog een heel belangrijk punt is dat er gezamenlijk wordt gegeten en dat alle drank en lunches uit biologische producten bestaat!!

Wij hebben gekozen voor totaalpakket omdat dat zoveel leerzame en leuke dingen biedt. Er wordt binnen De School ieder nieuw thema, veel ingespeeld op het thema, en in vergelijking met andere naschoolse opvang wordt er echt wat gedaan. Bijvoorbeeld: yoga, buitenspellen, techniek, en thema gerichte onderwerpen. Voordeel is ook dat je kan bekijken hoe je kind in zijn vel zit. Als hij heel moe is, heb je de mogelijkheid hem om 10 of om 12 uur pas te brengen in plaats van het vroege opstaan. En wat ik mee vind vallen is de prijs wat je hiervoor betaald. Vergelijkbaar met andere scholen en dan veel meer inhoud!!

Het meest waardevolle van De School vinden wij de aandacht van de juffen, de veelzijdigheid aan leerstof en de creativiteit. Het overleg en vrolijkheid die op De School aanwezig is. Ik krijg iedere dag een kind mee naar huis die de volgende dag steeds langer op school wil zijn omdat het zo leuk is. En als er problemen zijn of achterstand dat daar goed overleg over word gepleegd en je altijd even bij schoolhoofd terecht kan!

Meepraten?
Draag gerust bij!