Onderwijsinspectie

Op vrijdag 6 juli 2012 hebben wij een aangekondigd bezoek gehad van de Onderwijsinspectie. Het bezoek had een tweeledig doel: een algemeen kwaliteitsonderzoek en een onderzoek in het kader van het experiment flexibele schooltijden.
De School is volledig doorgelicht: van de kwaliteit van de instructies tot de gebruikte methoden, van onderwijstijd tot ouderparticipatie, van strategisch beleid tot toetsen/volgen en zorg voor leerlingen. De inspecteurs hebben geobserveerd, documenten bestudeerd en gesprekken gevoerd met leerlingen, ouders, directie en bestuur.
De inspecteurs oordelen positief en op meerdere punten zelfs uiterst positief over onze werkwijze. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Het betekent dat de kwaliteit op onze school op alle gebieden op orde is. Het betekent ook dat het mogelijk is om een heel nieuw schoolconcept in vier jaar te starten en op te bouwen binnen de huidige kaders.
Het definitieve rapport zal in het najaar verschijnen. Dit rapport is openbaar en wordt dan gepubliceerd op de website van de Onderwijsinspectie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *