Sandra en Sidney de Boer, ouders van Silvio en Angel

Sandra en Sidney de Boer, ouders van Silvio en Angel (5 en 4 jaar): “Het kind heeft eigen inspraak en leert op deze manier voor zichzelf op te komen.
Het kind staat centraal!”

De reden dat wij voor De School hebben gekozen is omdat De School kindgericht werkt. Je wordt direct bij De School betrokken en bij de voortgang van jouw kind, dit vinden wij erg belangrijk. Het kind wordt direct opgenomen op school en kan geheel zichzelf zijn.

Dit heeft een positief effect op zijn ontwikkeling.

Wij hebben gekozen voor het totaalpakket, omdat wij hierdoor flexibel inzetbaar zijn in ons werk. Hierdoor blijft ons werk uitvoerbaar. Wij hoeven verder geen gebruik te maken van school en buitenschoolse opvang. Dit geeft voor ons kind veel rust omdat het niet hoeft om te schakelen, maar in zijn vertrouwde omgeving blijft en op deze manier houdt hij de vertrouwde mensen om zich heen.

 

Het meest waardevolle aan de school vinden wij nu dat De School geheel kindgericht werkt. Het kind wordt positief gestimuleerd. Dit heeft een positief effect op zijn ontwikkeling. Het oudercontact ervaren wij eveneens als prettig. Wij blijven geheel op de hoogte over de voortgang van De School en over de voortgang van ons kind in zijn ontwikkeling. De PK (persoonlijke kring) gesprekken zijn zeer waardevol, omdat wij op deze manier goed kunnen samenwerken met school in de ontwikkeling van het kind.

Het kind heeft eigen inspraak en leert op deze manier voor zichzelf op te komen.

Het kind staat centraal!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *