Sheila Meyer, moeder van Yani

Sheila Meyer, moeder van Yani (10 jaar): “De communicatie met de leerkrachten is heel prettig en er is altijd tijd, wanneer je ook binnenkomt, om even te horen hoe het met mijn kind gaat.”

De reden dat ik voor De School heb gekozen is dat elk kind anders is en daardoor ook een eigen tempo heeft waarin de leerstof tot zich genomen wordt.
Hoe meer ‘moeten’ hoe meer onrust er kan ontstaan.

De rust die alles uitstraalt gaat boven alles. Overal wordt de tijd voor genomen.
Ik heb voor het totaalpakket gekozen zodat mijn kind op school kan blijven en niet apart naar de opvang hoeft.

Het loopt heerlijk door en er is altijd tijd over om leuke extra dingen te doen op school. Er is enorm veel praktijkervaring voor de kinderen door verschillende extra lessen en uitjes. Mijn kind is nu in meer musea geweest door het hele land dan ik zelf!
Ook het alles samen doen en bespreken is een enorme bijdrage aan de zelfstandigheid en het sociale gedrag van de kinderen.

Ik ben alleenstaand en ik ervaar De School als een hulp in de dagelijkse ervaring van mijn kind met betrekking tot sociale kontakten en werkzaamheden. Het voelt als een heel groot gezin.

De communicatie met de leerkrachten is heel prettig en er is altijd tijd, wanneer je ook binnenkomt, om even te horen hoe het met mijn kind gaat. Ik zie dan ook altijd alleen maar blije kinderen die roepen welke moeder er binnenkomt. Een warm gevoel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *